Ærlig mad med smag – foredrag i Sæd

Tirsdag den 19. april kl. 19.30 afholdes det tredje af fire aftenarrangementer, som er kommet i stand i et samarbejde mellem Jejsing Borgerforening og Sæd-Ubjerg Lokalråd med økonomisk støtte fra Kulturelt Forum.

 Smagsoplevelser fra marsken, ærlig mad med smag

 er et uudtømmeligt emne, som aftenens foredragsholder,                          

køkkenchef Henning Kohl fra Schackenborg Slotskro

vil kaste et nyt og spændende lys over. Blandt andet med udgangspunkt i bogen NATUREN TIL BORDS – en kulinarisk rejselangs vadehavs- og vesterhavskysten vil Henning Kohl på sin egen kompetente måde fortælle om sit fag, hvor enkelhed, egensmag og omhyggelighed er nøglebegreber.

 Der vil i løbet af aftenen blive serveret smagsprøver, hvortil der kan nydes et lille glas vin.

 DET NYE FORSAMLINGSHUS hos Hanne Frisk Hansen og Uwe Carstensen på Grænsevej 8 i Sæd danner igen rammen om denne aftens ganske særlige og smagfulde oplevelser.

Alle kan deltage og der er stadig få ledige pladser til dette arrangement. Billetten koster 100 kroner (inkl. kaffe) og kan købes hos Hanne Frisk, Grænsevej 8 i Sæd og hos Heidi Jensen, Jejsing KLIP, Kærvej 51 i Jejsing. Da der er et begrænset antal pladser, bedes billetten købt snarest muligt og senest dagen før arrangementet.