Byfest 2012 – Årets skulderklap

 

Fra venstre,  Marianne Mammen, Morten Brodersen, Lis Mølgaard og Sptphanie Mølgaard.

I år var det ekstra svært for Borgerforeningens bestyrelse at udpege en modtager af årets skulderklap.

og det er et positivt problem,  fordi vi i Jejsing har mange om hvem vi kan sige de har gjort sig fortjent til at modtage hæderen.

Derfor besluttede vi at vi i år vil uddele hele 4 klap.

 

Lis Mølgaard:   Alle kender Lis,  fra skolen,  fra forsamlingshuset,  fra fællesspisning og fra Æ unnenlaug.

Alle steder er Lis med. Hun har en enorm vilje til at hjælpe til,  og hun er den der får os til at føle os i godt selskab alle steder.

Familien Brodersen.  Ikke kun en enkelt,  men hele familien.   De er med overalt, Hanne er Kasserer i Borgerforeningen,  Carsten har været med i Jejsing Brandværn i 25 år, Brian gør det inden for Fodbold  og byfest,   Morten er leder af FDF Hostrup og piller Revy , Morten og Daniel er frivillige brandmænd,

Marianne Wammen.  Hun er der altid når Hostrup FDF mødes,  og det forekommer mig at hun altid har været der.

Hun er en beskeden pige,  men hendes indsats er storslået.

Stephanie Mølgaard.  Hun får klappet for sin indsats ved byfesten.  Jeg lagde mærke til at godt nok sad Brian for bordenden med sin PC for at holde styr på opgaverne,  men ved hans højre side sad Stephanie.  Hun ved hvordan,  og hun har erfaringen. Som deltager kender vi hende som hende der der altid er i baren. Hun ved meget om Jejsing borgerne og deres forhold til øl og vand,  og hun har noteret det ned, så det er svært at overrumple hende. Ikke så sært,  for hun har nemlig stået bag baren og været med i byfestkommiteen i 15 år.

Jo,  Tordenskjolds soldater er ikke så mange, men de har en helvedes lang værnepligt

Tak til alle modtagere,


Traditionen tro vil vi igen i år uddele årets skulderklap til en borger i sognet, der har gjort en særlig indsats for fællesskabet.
Vi vil gerne bede om forslag til nominering. Skriv til:

Borgerforeningen@jejsing.dk