Fantastisk eventyrlig teateraften på Jejsing Friskole

Jejsing Friskole har netop afsluttet sin teateruge med en eventyrlig god forestilling. Eleverne havde skrevet flere rigtig gode bud på det manuskript, der skulle danne grundlag for hele teaterugen. 2 af de mest fantasifulde manuskripter blev samlet til årets teaterforestilling under navnet ” Den magiske remse “. Forud for aftenens teaterforestilling har eleverne arbejdet hårdt for at blive klar med kostumerne, kulisserne, lære replikker, samt øve sig på egne sangtekster og musikken.

Alle klassiske elementer, der hører sig til i et rigtig godt eventyr var med i form af en elverprinsesse spillet af Didde Henneberg, den gode hvide dronning spillet af Isabell W. Paulsen og den onde sorte dronning spillet af Engel Pietsch. Alle elever lagde stemme til sekvenserne, hvor den magiske remse skulle fremføres, hvilket gjorde stemningen mere intens og kun gjorde forventningen større til de ønsker, der gerne skulle gå i opfyldelse.

Manuskriptforfatterne Mathilde Clausen Andersen, Lærke W. Paulsen og Kirsti Barsingerhorn var også selv en del af spilletruppen, hvor de havde rollerne som børnene, der så brændende ønskede sig at deres familie kunne samles igen.

Teaterstykker har jo som bekendt ikke kun skuespillere, men også scenepersonale og sminkører, hvilket de ældste elever stod for og selvfølgelig også et fantastisk orkester, der sørgede for den rette musikalske opbakning og stemning til scenerne. Nedenfor er der lidt billeder fra forestillingens højdepunkter. Efter forestillingen var der fællesspisning, hvor hver familie havde en ret med til den fælles buffet og aftenen sluttede med et brag af en skolefest 🙂

 

 

Video