Spring til indhold

Jejsing - Hostrup - Rørkær - Solderup - Lydersholm

Det bedste fra by og land.

Generalforsamling i JUIF 2011

Formands beretning for år 2010

Multibane

Starten af år 2010 stod i multibanens tegn hvor alle aftaler var på plads omkring etableringen af banen og endelig da vinteren var af jorden kunne vi komme i gang. der blev gravet ud og kørt jord til og her skal der lyde en stor tak til Cees, Johnny Z og ikke mindst Peter Jepsen for deres frivillige indsats med dette også til Lars Petersen for gratis fyldsand. Det var Bo Kjelkvist A/S der stod for jordarbejdet. Da asfalten skulle ligges var der pludselig et problem omkring hvem der skulle hvad omkring stolper til bander. Asfaltfirmaet havde snakket med A-sport inden de gav tilbud sagde de, men A-sport mente ikke at de havde aftalt det som der stod i tilbuddet fra asfaltfirmaet. Det endte med at A-sport skulle boer alle huller til bander efter asfalten var lagt hvilket nogle steder har givet nogle forhøjninger omkring bande stolper. Der skal her siges at det blev gjort til halv pris i forhold til deres normal pris. Asfalt firmaet var ikke til at snakke med omkring deres fejl i denne forvikling. Da  A-sport kom og satte bander op kunne man begynde at se hvor flot banen ville blive.  Da stregerne blev lavet var der nogen der var løbet med tennis bane målene, det er prøvet at blive udbedret men ingen tvivl om at det kunne havde været gjort bedre. Der var fundet penge til et lysanlæg som Jejsing El satte op. Til sidst blev der revet og sået græs rundt om så det hele stod flot og færdig til indvielsen i byfesten. Prisen er endt på ikke mindre end 465 000 kr.  Da det ikke er hver dag man laver en multibane er der ting som kunne/skulle have været gjort anderledes men multibane gruppen lavet en kæmpe indsats som jeg her ved vil sige mange tak for. Resultatet er blevet en rigtig flot bane som heldigvis bliver flittigt brugt af byens børn.

Byfesten

traditionen tro var der byfest den 2 weekend i juni. Byfest komiteen havde igen arbejdet hårdt for at stable en god byfest på benende selv om vejret ikke viste sig fra den bedste siden blev byfesten igen bakke flot op af rigtig mange besøgende og igen med et fyldt telt lørdag aften til en super fest som afslutning på en god weekend. Uden denne store indsats af byfest komiteen var en weekend hvor mange mennesker mødes på krys og tværs til stor gavn for lokalsamfundet ikke blevet til noget derfor skal der lyde en stor tak for deres indsats. Det flotte overskud på omkring 41 000 kr. er blevet delte mellem idrætsforeningen og borgerforeningen.

Skolen

8. september sprang så en kæmpe bombe. Jejsing skole skal lukkes. Kommunens massive økonomiske problemer har resulteret i forslag om kæmpe besparelser på skole området og lukning af 8 mindre skoler heri blandt Jejsing skole. Da det vil være til stor skade for vores lokal område, men i vores øjne ikke mindst en stor trussel af vores eksistens som idrætsforening blev der besluttet at man ville stille økonomiske midler til rådighed for skole bestyrelsen såfremt man ønskede ekspert hjælp omkring høringssvar til skole lukning. Der blev brugt penge på leje af en bus til stort møde i Skærbæk samt indkøb af T-shirts. Der blev snakket om hvad der vil ske med os som forening i fremtiden uden en skole og udsigterne ser ikke lyse ud i mine øjne hvad børene idræt angår. TSF vil sikkert hurtigt tage de gode spiller til sig mens mange vil falde fra

når det ikke bliver sammen med deres klasse kammerater de herude skal dyrke sport. Jeg ser her en kæmpe udfordring/overlevelse kamp for JUIF hvis vi skal leve om 10 år endnu.

Aktive medlemmer for år 2010

Der har været et medlems fald på samlet 32 medlemmer i idrætsforeningen i forhold til år 2009. Størst fald har der været på voksenmedlemmer med 25 aktivitets medlemmer mens der har været et fald på 7 børne/unge medlemmer under 25 år. Gymnastik har haft en stor frem gang på børne siden med godt 15 flere medlemmer mens de tre andre afdelinger har alle haft et fald. For de voksne har svømning og badminton oplevet det største fald med hver et fald på ca. 15 medlemmer.

medlemmer under 25 år        medlemmer over 25 år

Håndbold           12                                  13

Gymnastik         101                               21

fodbold inde     29                                 0

fodbold ude     53                                  9

Badminton       2                                     2

Svømning        111                               79

Bladet

Juif bladet har Brian Brodersen som redaktør. Der udkommer 4 gange årligt en udgave af ”Det blå Blad” som i løbet af året er blevet hvidt da vi har fået en flot ny leaut som følge af en sponser aftale med 3F igennem Lars Petersen. Den nye aftale vil gøre det muligt at vi fremover vil kunne køre uden underskud på bladet. Vi er blevet klandret lidt for ikke at vi ikke oplyser om at vores aktiviteter for alle samt ikke at sætte navne og telefon nr. på dem der skiver til bladet for at nye tilflytter kan se det også for dem og hvem de skal spørge af omkring spørgsmål. Vi er også blevet bedt om at blive bedre til at bruge Borgerforeningens hjemme side, vi har aftalt at Jan Salskov er den der får lagt de ting ind som vi som forening har. Men vi må jo nok indrømme at vi er mere praktikker end it nørder derfor er der heller ikke for meget til at Jan at sætte ind på hjemme siden, men vi skal selvfølgelig blive bedre til det. Hermed en opfordring til jer alle om at få mere lagt der ind.

Økonomien

Som vi havde budgettet har vi lavet et kæmpe underskud for år 2010. Hovedafdelingen kommer ud af året med et underskud på 108 036,21 kr. samlet for hele foreningen er underskudt på 123 448,05 kr. De 100 000 kr. er til multibanen, der er købt er del T-shirts både til skoledebatten og til servering for ca. 7000 kr. Svømme afdelingen har været på tur til Weisenhauser som og så har kostet ud over et normal regnskab men alle de ting er til gavn for vores lokalsamfund så underskudt er derfor til at leve med. Men hvis fremtiden viser en stor nedgang i vores børne/ungdoms medlemmer vil vi skulle passe meget på da det er vores største indtægts kilde med for eksempel 53 875 kr. i år 2010. Som det er kørt de senere år er der en rigtig god forståelse for og mellem de enkel afdelinger den skal vi holde ved for vores fælles fremtids skyld.

Til sidst

Jeg håber vi under EVT. kan tage en snak om vores fremtid, hvordan bliver det med en friskole? eller hvis der ingen skole er herude?

Jeg vil her gerne benytte lejligheden til at sig tak til alle der har givet en hånd med i 2010, det være sig byfest eller lignende ting. Tak til alle træner og leder for at de vil bruge en del af deres fritid på at give børn og voksne nogle oplevelser. Tak til alle bestyrelsesmedlemmer i hele juif for at vil tage et ansvar for at der nogle tilbud herude. Samt tak for et godt samarbejde til alle.

Kalender

<< feb 2024 >>
mtotfls
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

Skriv et svar