Info fra Jejsing Friskole

December 2014 

JejsingSkolebillede2

Jejsing Friskole får Ute Eigenmann fra Bjerndrup ved Kliplev som kommende skoleleder. Hun brænder for læringsmiljøet og tilgangen til elevernes faglige og sociale trivsel på Jejsing Friskole. Ute har indtil nu haft hvervet som friskolens certificerede tilsynsførende. Hun har bevidst valgt at bo i Danmark og være aktiv indenfor skoleverdenen siden 1994. Hun er læreruddannet og kommer oprindeligt fra Tyskland, er gift og har 2 børn. I kraft af, at Ute har en gedigen baggrund i friskoleverdenen både som lærer, skoleleder og som tidl. bestyrelsesmedlem i Friskoleforeningen, så kommer hun med megen erfaring og viden, som hun glæder sig til at omsætte hos os. Hun er pt. på barsel med familiens yngste barn og kan derfor først tiltræde stillingen pr. 1.marts 2015. Vores konst. skoleleder Hanne har heldigvis givet tilsagn til at forlænge sin konstituering indtil 1.marts ved siden af sit studie. Denne løsning anses som den bedste for Friskolen, og samtidig sikres en god overlevering af opgaverne både omkring det administrative og det pædagogiske. 
Derudover har vi en nyansættelse i SFO, hvor Pernille Kühl starter på pr. 1.januar 2015. Pernille bor sammen med Kim og deres sammenbragte 4 børn i Østerby ved Højer. Hun har en PGU-uddannelse med sig og har erfaring fra både Visby Skole og Fjordskolen i Aabenraa, hvor hun både har arbejdet i SFO og skoleregi.
Vores tidl. lærer Louise Bech har sagt ja til at være lærervikar pr. 1.januar 2015, så vi glæder os til at tage imod både “nye og gamle” ansigter på Jejsing Friskole i det nye år.
 
Glædelig Jul og alt godt i det nye år ønskes alle, samt en stor tak for samarbejdet i året der går på hæld!
 
De bedste julehilsner
fra Jejsing Friskole
Share on facebook
Del på Facebook