Jejsing Børneunivers samler affald

I Jejsing BørneUnivers har vi igen i år fokus på affaldsindsamling i vores skønne område. Vi laver her i huset oplæg for børnene i uge 15 og begynder indsamlingen fra mandag d. 15 og i resten af uge 16.
I år vil vi gerne inddrage områdets beboere til at deltage i dette projekt. Man kan fra mandag d. 15. april komme forbi i Jejsing BørneUnivers og få udleveret en affaldssæk som man kan tage med på sine aftenture eller når man feks. lufter hunden. Sækken skal afleveres her hos os igen torsdag d. 18. april, hvor vi sammen med børnene sorterer affaldet, og der vil være kaffe, the og kage til dem der møder op (fra kl. 14 – 15). Vi laver et stort kort over alle veje i området, hvor vi markerer hvilke veje/ruter der er blevet støvsuget for affald. Det er derfor vigtigt at I stikker hovedet ind så vi ikke går dobbelt.
Fredag skal vi bruge hjælp til at køre affaldet til genbrugspladsen i Tønder.
Vi håber på, at der er mange der ønsker at deltage, så vi i fællesskab kan få ryddet op i vores skønne natur. Det sender nogle gode signaler til vores børn, så vi i fremtiden får nogle miljøbevidste børn der er klar til at tage vare på vores natur.