Spring til indhold

Jejsing - Hostrup - Rørkær - Solderup - Lydersholm

Det bedste fra by og land.

Om os

Jejsing BørneUnivers er en selvejende alderintegreret daginstitution med knap 50 børn i alderen 0 – 6 år.

Institutionen er bygget og oprettet af Handel og Håndværk i Jejsing i 1970.

Vi er i februar 2013 flyttet i vores nye lokaler på den gamle skole. Der er blevet etableret nyt produktions køkken, nye lyse lokaler, nye toiletter mm. Flytningen har gjort at vi har fået masser af plads så vi ikke skal være bange for at løbe ind i plads problemer i de kommende år samt at rummene tilgodeser alle børns behov

Udvendigt er legepladsen indrettet så vores småbørns gruppe har deres eget område med gynger, rutschebane, sandkasse mv. Børnehavebørnene har også deres eget område med helt nyt klatretårn, nye gynger og meget mere.

Jejsing BørneUnivers vil gerne kendes på at være en institution, med et glad og trygt miljø, samt et godt samarbejde med jer forældre.
Før jeres barn starter i Jejsing BørneUnivers tilbydes I et møde, hvor vi kan snakke sammen om eventuelle hensyn til barnet. I vil også blive vist rundt af en af vores ansatte.
Det er en stort skridt der skal tages, når et barn skal starte i institution. Hvis det er muligt, vil det derfor være godt for barnet, at det starter med få timer daglig i de første par uger, samt at I forbereder det på at skulle starte.
Når barnets hverdag skal hænge sammen, er det vigtigt, at barnet oplever tillid og forståelse mellem hjem og institution.
Personalet har tavshedspligt og er opmærksomme på, at oplysninger skal behandles fortroligt.
For at I kan følge med i, hvad vi foretager os, har vi en opslagstavle i garderoben samt ved stuerne. Her kan I læse om hvad der sker i huset, samt om der er tider hvor børnene skal være mødt tidligere hvis vi for eksempel tager på tur.
Vi har også denne hjemmeside, som også kommer til at indeholde informationer der er vigtige. Dette kunne være feriesedler, aktivitetskalender, kostplan med mere.

Se meget mere på vores hjemmeside på www.jejsingborneunivers.dk eller kontakt os på 74 92 87 10

Kalender

<< dec 2023 >>
mtotfls
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Arrangementer

Skriv et svar