Spring til indhold

Jejsing - Hostrup - Rørkær - Solderup - Lydersholm

Det bedste fra by og land.

Jejsing afdelingen…hvem er vi?

Vi er en dejlig lille institution, hvor vi har god mulighed for, at danne et indtryk af barnets personlige, motoriske, sociale og sproglige udvikling.

For os er det vigtigt at gentage de samme strukturer hver dag. Dette er med til at give det enkelte barn sikkerhed og tryghed.  

Jejsing afdelingen:

Børnene er fordelt i 2 grupper med pædagogisk ledelse i begge grupper.

Småbørnsgruppen (0-2,5) Børnehave gruppen (2,5- skolealder)

Begge grupper har et fast tilknyttet pædagogisk personale. Specielt har pædagogerne i småbørns gruppen videreuddannelse i småbørnspædagogik for 0-3 årige.

 Småbørns gruppen har desuden deres helt egen indendøres kravleborg på flere etager, med forskellige motoriske udfordring alt efter alder og udvikling.

Børnehave børnene:

I vinterhalvåret går vi til svømning i Tønder og om sommeren går vi til ridning. En af vores pædagoger har en uddannelse indenfor pædagogisk voltigering, hvor der bliver lavet forskellige sjove øvelser på hesteryg, der bl.a. styrker børnenes balance og koordinering mm.

De ældste børn dvs. førskole børnene arbejder med projektet ”Faust los”  Der ved hjælp af  to hånddukker og situationskort lære børnene om empati, impulskontrol og god omgang med vrede og aggressivitet. 

Hos os lærer barnet et sprog mere udover modersmålet, uden at dette dog tilsidesættes.

Vigtigt for os er at børnene behersker begge sprog godt, derfor har vi lavet nogle sprog grupper hhv. dansk eller tysk, hvor der mere målrettet arbejdes med sproget gennem leg og læring.

Desuden har vi et fantastisk stort udendørs areal, med god mulighed for fysisk udfoldelse og leg både for store og små. Specielt er der god plads til at drengene kan tumle, kravle i træer og spille fodbold mm.

Vi prioriterer meget at alle kommer ud hver dag, uanset vind og vejr.

Kalender

<< maj 2024 >>
mtotfls
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Arrangementer

Skriv et svar